Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@delicious-vanilla.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Als uw order gratis werd verzonden, maar het orderbedrag na retourneren lager is dan 35 euro, betaalt u achteraf alsnog verzendkosten. Bestelt u producten die in aanmerking komen voor gratis verzending, maar stuurt u voor bijvoorbeeld 20 euro terug, dan komt de waarde van uw bestelling hierdoor onder onze ‘gratis verzending’-grens en houden wij de verzendkosten (4,95) in van het bedrag dat u terug ontvangt.

Uitgezonder van retourrecht

Sommige voedselproducten zijn uitgezonderd van het retourrecht. Dit betreft producten die geen seal hebben, ook producten die speciaal zijn verpakt voor de bestelling zoals vanillestokjes en saffraan. Sommige potjes en blikjes zijn niet voorzien van een seal en zijn dus per definitie uitgesloten van het retourrecht aangezien wij de veiligheid van het product daarna niet meer kunnen garanderen.