Bestellen en betalen

Bestellen

Na keuze van het gewenste artikel op de website wordt u stap voor stap door het bestelproces geleid. Bent u een nieuwe klant, dan wordt gevraagd uw naam en adresgegevens op te geven. Bent u al een bestaande klant, dan volstaat het opgeven van het e-mailadres en wachtwoord. Per e-mail ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw bestelling.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Of wilt u meer informatie over bepaalde producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op +31853032881 of stuur gerust een e-mail naar info@deliciousvanilla.nl
Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan brengen we u daar z.s.m. van op de hoogte. Mocht u iets willen wijzigen in uw bestelling of eventueel annuleren neem dan graag zo snel mogelijk contact met ons op d.m.v. het sturen van een e-mail naar info@deliciousvanilla.nl onder vermelding van het ordernummer en uw naam.

Betalingsmogelijkheden

IDEAL
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
iDeal wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken.

PAYPAL
PayPal is gratis en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard.

BANKOVERSCHRIJVING
Het is mogelijk om uw bestelling vooruit te betalen d.m.v. een bankoverschrijving.
Zodra uw betaling bij ons binnen is, verzenden wij uw bestelling.

BANCONTACT en Belfius Direct Net
Met Bancontact en Belfius kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bancontact en Belfius worden ondersteunt door de meeste Belgische banken.

BILLINK
Het is mogelijk om uw bestelling met Billink achteraf betalen af te rekenen. U krijgt van Billink een factuur nadat u de producten heeft ontvangen.

BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND
Het is ook mogelijk om uw bestelling naar het buitenland te sturen. Stuur gerust een e-mail naar info@deliciousvanilla.nl met uw bestelling en volledige adresgegevens en dan mailen wij de verzendkosten door. Deze zijn afhankelijk van het totale gewicht en volume van het postpakket. Wij versturen naar het buitenland uitsluitend na vooruitbetaling.

BANKGEGEVENS
Websyflex
Rekeningnummer: NL77 INGB 0006 5369 19
BIC: INGBNL2A

OVERIGE GEGEVENS
Kamer van Koophandel: 54212367
BTW Nummer: NL129267946B01

VESTIGINGSADRES
Delicious Vanilla
Fluitersweg 168
7317 BS Apeldoorn
Tel. +31853032881