Levering en Verzending

LEVERING

Wij gaan over tot verzending als wij uw bestelling én betaling op werkdagen vóór 15:00 uur ontvangen hebben.
De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij versturen uw bestelling via PostNL.  Zodra wij het pakket hebben afgegeven ontvangt u van ons een track en trace code per email. Zo kunt u altijd uw bestelling volgen.

BRIEVENBUSPOST

Wij verzenden de meeste producten in dozen die door de brievenbus passen. Als de bestelling iets groter is dan zullen wij uw bestelling via een post pakket leveren. Voor de brievenbuspost geld ook dat u altijd een track en trace van ons krijgt. Een brievenbuspakketje kost € 4,75.

VERZENDKOSTEN

Bij een bestelling van € 35,00 of meer op een adres in Nederland, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten afhankelijk van het gewicht van uw pakket en worden berekend in de winkelwagen.

SERVICEPUNT

U kunt er ook voor kiezen om uw pakketje op te halen bij een van de vele servicepunten in Nederland. Kiest u voor Servicepunt levering dan kunt u zelf de locatie uitzoeken waar u het pakketje wilt ophalen. Een bezorging bij een servicepunt kost € 5,95.

LEVERING IN BELGIË

Bij en bestelling van € 50,00 of meer op een adres in België, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 5,95. Deze zal als pakket worden verstuurd met PostNL of DPD.

LEVERING IN DUITSLAND, ENGELAND, OOSTENRIJK EN FRANKRIJK

Bij en bestelling van € 50,00 of meer op een adres in Duitsland, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 9,00. Deze zal als pakket worden verstuurd met PostNL of DPD.

BEZORGMOMENTEN

Onze bezorgdiensten doen hun uiterste best om al onze pakketjes binnen een dag te bezorgen. Onderstaande tabel geeft aan wanneer u het pakketje kunt verwachten.

Besteld op:Bezorgd op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

LEVERING BUITEN NEDERLAND EN BELGIË

Wilt u uw bestelling naar het buitenland versturen? Neem contact met ons op.