Levering en Verzending

LEVERING

Wij gaan over tot verzending als wij uw bestelling én betaling op werkdagen vóór 16:00 uur ontvangen hebben.
De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij versturen uw bestelling via PostNL. Zodra wij het pakket hebben afgegeven ontvangt u van ons een track en trace code per email. Zo kunt u altijd uw bestelling volgen. In sommige gevallen past uw pakket door de brievenbus. Dit staat aangegeven in de track en tracé die u van ons ontvangt. U hoeft dan niet thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen.

MINIMUM BESTELBEDRAG

We vinden lage verzendkosten belangrijk en daarom hanteren wij een minimum orderbedrag van maar 5 euro.

VERZENDKOSTEN

Bij een bestelling van € 35,00 of meer op een adres in Nederland, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 4,95.

SERVICEPUNT

U kunt er ook voor kiezen om uw pakketje op te halen bij een van de vele servicepunten in Nederland. Kiest u voor Servicepunt levering dan kunt u zelf de locatie uitzoeken waar u het pakketje wilt ophalen. Een bezorging bij een servicepunt kost € 4,95.

LEVERING IN BELGIË

Bij en bestelling van € 50,00 of meer op een adres in België, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 5,95. Deze zal als pakket worden verstuurd met PostNL.

LEVERING IN DUITSLAND, ENGELAND, OOSTENRIJK EN FRANKRIJK

Bij en bestelling van € 65,00 of meer op een adres in Duitsland, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 6,95. Deze zal als pakket worden verstuurd met PostNL.

BEZORGMOMENTEN

Onze bezorgdiensten doen hun uiterste best om al onze pakketjes binnen een dag te bezorgen. Onderstaande tabel geeft aan wanneer u het pakketje kunt verwachten.

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

LEVERING BUITEN NEDERLAND EN BELGIË

Wilt u uw bestelling naar het buitenland versturen? Neem contact met ons op.