Het verhaal van Delicious Vanilla begint een aantal jaar geleden. Een kok merkte dat er in restaurants, maar ook bij mensen thuis behoefte was aan kwalitatief goede vanille. Om deze reden begon de kok vanillestokjes en andere producten met vanille online te verkopen. De kok besefte echter al snel dat zijn werkzaamheden in het restaurant lastig te combineren waren met het runnen van een succesvolle webshop. Om deze reden kwam in 2017 Oscar Buurkes in beeld. Oscar is een enthousiaste foodie en bourgondiër met een grote passie voor vanille en andere delicatessen. Oscar was dan ook vastbesloten om Delicious Vanilla verder uit te breiden. En met succes, Delicious Vanilla is de afgelopen jaren flink gegroeid en Oscar heeft nog veel meer voor zijn klanten in petto!

Van vanille naar een uitgebreid assortiment met delicatessen

Oscar wist de webshop binnen no time te laten groeien met bijzondere producten uit binnen- én buitenland. Zo begon Delicious Vanilla onder andere bijzondere olijfolie, balsamico azijn en tapenades te importeren uit Zuid-Europa. Andere producten, zoals onze curd en marmelade, koopt Oscar wat dichter bij huis in (namelijk in Groot-Brittannië). Daarnaast vind je in het assortiment diverse merken en producten van eigen bodem. Denk hierbij aan het zout van de Zeeuwsche Zoute, mosterd van De Wijndragers en de verschillende dips en sauzen van Smaakgeheimen. Delicious Vanilla streeft naar een exclusief aanbod van hartige en zoete delicatessen en werkt hierbij graag samen met kleinschalige groothandels en producenten.

Exclusieve producten én service

Delicious Vanilla onderscheidt zich niet alleen met exclusieve producten, maar ook op het gebied van klantvriendelijkheid. Wij hebben service en aandacht erg hoog in het vaandel staan. Zo beantwoorden wij de e-mail binnen 24 uur, ook in het weekend. Bestellingen proberen wij zo snel mogelijk te verzenden. En mocht er toch vertraging zijn, dan stellen we je hiervan altijd op de hoogte. Wij doen bovendien ons best om onze kennis op een leuke manier (en met een vleugje humor) met jou te delen. Op onze website vind je uitgebreide productomschrijvingen en inspirerende recepten en blogs. Tot slot houden wij onze klanten graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. En hoewel wij altijd heel bescheiden zijn, zijn we stiekem maar al te trots op de 9.6 die onze klanten ons geven!

Ontdek ons aanbod!

Ons aanbod bestaat uit vanille, producten met vanille, saffraan, olie & azijn, zoete delicatessen, hartige delicatessen, bakproducten, sauzen, kruidenmixen, zout en suiker. Wil je met verschillende producten kennis maken of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan zijn onze goed gevulde borrelplanken een aanrader. Uiteraard kun je ook zelf een cadeaupakket samenstellen met bijvoorbeeld zoete hapjes (zoals chocolade, marmelade en honing) of hartige hapjes (zoals toastjes, dips, olijven en paté & terrine). Tot slot raden we je aan om jezelf een lekkere kop thee in te schenken en de tijd te nemen om ons aanbod op je gemak te bekijken. Wij weten zeker dat je zin krijgt om uitgebreid te koken, te bakken of te borrelen als je ziet welke lekkernijen en bijzondere ingredienten in onze webshop te vinden zijn.

Contacteer ons voor meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Ons enthousiaste team staat klaar om jou te helpen. Goed om te weten: wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven, restaurants en andere zakelijke klanten. Ook bestellingen vanuit het buitenland zijn geen enkel probleem bij ons. Wel kunnen de verzendkosten en levertijden in dit geval iets afwijken. Daarnaast vind je veel algemene informatie, bijvoorbeeld over ons retourbeleid van 14 dagen, op onze website. Graag tot ziens bij Delicious Vanilla!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *