Boodschappenlijst
✓ 4 groene of witte asperges
✓ 2 el honing
✓ 16 aardbeien
✓ 16 frambozen
✓ SMAAKgeheimen kaasdip dadel balsamico
✓ 4 bolletjes frambozen- of aardbeienijs
✓ 4 takjes verse munt
Benodigdheden voor het serveren
✓ 4 glazen
✓ 4 dessertlepels
Bereidingswijze
- Schil de asperges en snijd 1 cm van de onderkant af. Verwarm de honing met wat water en kook hierin de asperges beetgaar. Haal de asperges uit de pan en laat ze afkoelen.
- Snijd de asperges en de aardbeien in stukken. Doe ze in een kom en voeg de frambozen toe. Meng alles even goed door.
- Verdeel het asperge-fruit mengsel over de glazen en druppel hierover de SMAAKgeheimen dadel balsamico dip. Schep tot slot hierop een bolletje frambozen- of aardbeienijs. Garneer het gerecht met verse munt.